Citrien (Gebrande Amethist)

Vorige Artikel 20 van 60 Volgende
€ 5,00 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 6 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk
 

Deze vorm van "citrien" is officieel Gebrande Amethist.

Amethist is uit de mijnen gehaald en gebrand om zo dezelfde kleur te krijgen zoals een echte citrien. Vervolgens zijn de stukken getrommeld en zo krijg je deze trommelstenen.

De gelige gedeelten waren dus eerst paars en zijn nu goud/geel kleurig. De paarse kleur komt door het ijzergehalte in de kwarts en met hitte is het paarse gedeelte goud/geelig geworden. 

Er worden vaak gebrande Amethisten verkocht als officiele citrien, maar let hierbij goed op! Dit is dus niet waar! Meer hierover hoe je echte en neppe citrien kunt herkennen lees je in de blog.

Citrien is een wat duurder kristal en wordt vaak gemaakt door het dus zelf amethist te branden.,
Gebrande amethist (die dan ook citrien genoemd wordt) heeft net zoals de natuurlijke citrien een werking. 
De echte natuurlijke citrien die door verhitting op natuurlijke wijze zijn gouden kleur heeft gekregen is meer waard en een heel stuk duurder.

Omdat ik heb gemerkt dat veel mensen toch weg zijn van deze soorten trommelstenen, heb ik er toch voor gekozen deze op te nemen in het assortiment, maar ik ben hier wel eerlijk over, dit zijn geen "echte citrien trommelstenen zoals helaas vele webshops wel beweren. 

Citrien hoort bij de zonnevlechtchakra en heeft een verwarmende werking en schenkt kracht. Citrien heeft een prachtige positieve energie! Met de citrien breng je letteerlijk het zonnetje in huis, want Citrien maakt vrolijk en blij en is dan ook een hele fijne steen tegen somberheid.

Het is dan ook een goede steen voor mensen met angsten, fobieën of depressie.
Citrien helpt bijvoorbeeld tegen faalangst, maakt zelfverzekerd, geeft moed, energie en levensvreugde.
Citrien stimuleert je om zelfdestructief gedrag tegen te gaan en houdt negatieve gedachten tegen.
De citrien is ook een mooie steen om bij mensen in de ruimte te plaatsen die (langdurig) ziek zijn. Het zal kracht en nieuwe energie schenken.

Citrien is vitaliserend, zowel fysiek als mentaal en helpt tegen een vermoeide geest. Hij stimuleert je, geeft doorzettingsvermogen en vergroot de wilskracht. Een hele goede hulp wanneer je in een periode of situatie bent waarin je alles moet geven. Een fase waarin je tijdelijk die extra kracht en energie goed kunt gebruiken.
Ook in een examenperiode of wanneer de werkdruk erg hoog is kan de citrien je goed ondersteunen en je positief, opgewekt en gemotiveerd houden.
Citrien geeft een heldere geest, verhoogt je concentratie en is een zeer goede hulp bij het studeren.
Citrien stimuleert de creativiteit. Citrien helpt je om meer outgoing te zijn, extravert en helpt je om jezelf te uiten.
Citrien zal je helpen om gemotiveerd en enthousiast te werk te gaan, maar daarbij niet jezelf voorbij te lopen. Zit je in een gespannen situatie? Dan zal het je helpen om niet agressief te reageren en zal het je helpen om op een ontspannen manier om te gaan met teleurstellingen. 
Daarom is het is een fijne steen tegen stress en helpt bij een burn-out en om die te voorkomen.
Citrien werkt geestverhelderend en versterkt de intuïtie.

Citrien wordt ook vaak gekozen of cadeau gegeven voor geluk.
De steen trekt geluk, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert je om dit geluk met de mensen rondom je te delen.

Naast de beschermende werking van citrien tegen negatieve invloeden zoals straling van gsm's, laptops en magnetrons kan de citrien ook de negatieve energieën absorberen, transformeren en opruimen.

Fysiek heeft citrien een positieve werking op de spijsvertering. Het versterkt en stimuleert de maag, milt, alvleesklier, galblaas, de lever en de darmen. Citrien stimuleert het ontgiften en bevordert de bloedcirculatie. Citrien helpt ook tegen blaasontsteking en infecties aan de.
Het geeft energie en is een zeer goede hulp voor mensen met CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom)
Citrien is een goede steen tegen een winterdepressie. De zonnige 'licht'kracht helpt je door deze maanden heen.

Foto dient ter indicatie, je ontvangt een soorgelijk product van dezelfde kwaliteit.

* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,010 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel