Amazoniet met Rookkwarts Trommelsteen

Vorige Artikel 2 van 60 Volgende
€ 5,50 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk

Amazoniet in combinatie met Rookkwarts.
Deze bijzondere combinatie steen is gevonden in Madagaskar.

 

Amazoniet:
Amazoniet, soms ook Amazonesteen genoemd, is een groene variëteit van microklien, een vorm van veldspaat.

De karakteristieke kleur van de Rookkwarts ontstaat vooral door de inwerking van natuurlijke radioactieve straling op kwarts. 
Rookkwarts geeft zelf geen radioactieve straling af en is dus niet gevaarlijk.


Amazoniet werkt beschermend, brengt balans en harmonie. Het beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld elektromagnetische straling (van mobiele telefoons, computers en dergelijke), milieuvervuiling en chemicaliën.
De Amazoniet beschermt ook tegen overprikkeling en kan ondersteunend werken voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen en kinderen.
De Amazoniet helpt de emotionele balans terug vinden bij stemmingswisselingen, helpt negatieve emoties als angst, boosheid, verdriet en zorgen verminderen en heeft een positieve werking op depressie en bipolaire stoornissen.

Het ondersteunt bij trauma’s, liefdesverdriet en het verlies van dierbaren en het brengt verstand en gevoel in harmonie met elkaar. De Amazoniet helpt je weer stappen in de goede richting zetten, je problemen aan te pakken en voor jezelf op komen als je het gevoel hebt vast te zitten. Lichamelijk werkt de Amazoniet krampopheffend en het heeft een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, hypofyse, thymus, de stofwisseling, huid, tanden, botten, osteoporose en verbetert de opname van calcium.


Rookkwarts:
Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Het is bij  een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties.
De Rookkwarts helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht.
Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit.
Het stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie.
Rookkwarts beschermt tegen negatieve (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving en helpt bij het mediteren.
Het is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden.

Fysiek werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, bekken, benen, hoofdpijn, restless legs syndroom en de geslachtsorganen. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

Chakra`s: Alle

Foto dient ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product van dezelfde kwaliteit.

* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,010 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel