Rookkwarts Trommelsteen

Vorige Artikel 45 van 60 Volgende
€ 5,50 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 6 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk

Rookkwarts Brazilië.

De karakteristieke kleur ontstaat vooral door de inwerking van natuurlijke radioactieve straling op kwarts. Omdat deze radioactiviteit, blootgesteld aan daglicht, na verloop van tijd vervalt, kan rookkwarts verbleken.
Rookkwarts geeft zelf geen radioactieve straling af en is dus niet gevaarlijk.

Rookkwarts is sterk verwant aan Bergkristal, Amethist en Citrien.
Veel diepzwarte rookkwarts die op de markt is, is in feite Bergkristal bewerkt met radioactieve straling.
Je kunt gesteenten vinden waarin al deze soorten kwart voorkomen.

De kleur van rookkwarts wordt, net als bij de amethist en citrien, veroorzaakt door verdwaalde ijzermoleculen in het kristalrooster.

Spiritueel:

Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Het is bij  een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties.
De Rookkwarts helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht.
Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit.
Het stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie.
Rookkwarts beschermt tegen negatieve (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving en helpt bij het mediteren.
Het is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden.

Fysiek werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, bekken, benen, hoofdpijn, restless legs syndroom en de geslachtsorganen. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.


Chakra: Alle
Sterrenbeeld: Steenbok, Stier & Weegschaal

Foto dient ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product van dezelfde kwaliteit.

* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,010 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel