Ametrien Trommelsteen

Vorige Artikel 4 van 60 Volgende
€ 6,50 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk

Ametrien is een bijzondere en erg mooie steen! Het is namelijk een combinatie van Amethist en Citrien. Vandaar de naam Ametrien... snap je 'm?

Zowel de Amethist en Citrien zijn beide kwarts varianten. Door het kristalstelsel zie je soms gouden driehoekjes in het paarse gedeelte.

Ametrien verenigt de energie van amethist en citrien in zich. De verhelderende, zuiverende en kalmerende energie van amethist samen met de zonnige en dynamische energie van citrien. Hoe bijzonder is dat!

De Ametrien verenigt verstand en intuïtie in zich, maakt creatief en zet aan tot handelen. Het geeft het inzicht en aanpassingsvermogen wat nodig is om beperkende gedrag- en denkpatronen te veranderen. Ametrien vermindert stress en spanningen (met name in het hoofd) en geeft een gevoel van welzijn en controle.

Het beschermt bij astraal reizen en psychische aanvallen en heeft een gunstig effect op meditatie, divinatie en waarzeggerij.

Fysiek werkt de steen sterk zuiverend en ontgiftend.
Ametrien heeft een positieve werking op (chronische) vermoeidheid, depressie, het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem.

ca. 3-4cm
Chakra: Kruin, Voorhoofd en Zonnevlecht chakra
 

Sterrenbeeld: Waterman, Vissen, Weegschaal.


Foto dient ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product van dezelfde kwaliteit.

* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,010 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel