Agaat Occo

Artikel 1 van 60 Volgende
€ 6,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 6 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk

 

Agaat is een Chalcedoon variant, die zelf ook weer verschillende varianten heeft.

1 daarvan is deze bijzondere Occo Agaat. De Occo agaat wordt in 1 specifieke mijn gevonden in Brazlië en is daardoor erg bijzonder.

Het is een agaat wat voornamelijk bestaat uit veel kwarts, waardoor je hier en daar in de agaat zelf kunt kijken, het bevat ook bijzondere vormen en kleuren. 


Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen.
De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding.
Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken.
De Agaat bevordert ogisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen.
De Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Fysiek is de Agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen, omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft.
De Agaat heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

Sterrenbeeld: Schorpioen en Tweelingen

ca. 3cm

Foto dient ter indicatie, je ontvangt een soorgelijk product van dezelfde kwaliteit.

* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,010 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel