Gabbro handstenen

Vorige Artikel 2 van 13 Volgende
€ 10,50 (inclusief 21% btw)
Voorraad 5 stuks

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk


Hele mooie Gabbro handstenen uit Madagaskar. Deze Gabbro stenen zijn een relatief nieuwe vondst uit Madagaskar. De Gabbro wordt soms ook wel Indigo Gabbro genoemd.

Gabbro ontstaat onder de aardkorst, wanneer gesmolten magma afkoelt en kristalliseerd. Gabbro is een combinatie van meerdere mineralen en kan bijvoorbeeld feldspaat, chloriet, serpentijn, muscoviet, magnetiet, olivijn en/of chroom granaat bevatten.

Gabbro kan de connectie met je innerlijke stem versterken en is een goede meditatiesteen. Het kan helpen bij het opsporen van blokkades, helpt om je vrijer te voelen en om je zelf weer meer creatief te kunnen uiten.
Gabbro kan je echt even heel stevig aarden en je helemaal op laten gaan in het moment.
Hiermee bedoel ik: Het hier en nu. Dit komt omdat de Gabbro helpt om je je niet te laten afleiden en om je tot jezelf te laten komen.

Gabbro is een zeer geliefde steen onder healers.
Deze steen wordt ook wel Merliniet genoemd en staat bekend om zijn magische eigenschappen waaronder een krachtige verbinding aanleggen tussen de spirituele wereld en het leven op aarde. 
Gabbro kan je in meditatie diepe inzichten en boodschappen brengen, maar het kan je ook wel eens inzicht geven in de mindere kanten van jezelf, zodat je het van jezelf kan gaan herkennen en er dan mee kan gaan werken.
Werken met de Gabbro zou bijzondere ontmoetingen op je pad kunnen brengen met bijvoorbeeld spirituele leraren. Hoe bijzonder is dat?
Ook kunnen er bijzondere en leerzame gebeurtenissen in je leven plaats vinden. 
De Gabbro is dus eigenlijk zeer behulpzaam in je spirituele ontwikkeling!
Gabbro helpt je ook om geduld te hebben. Het laat je realiseren dat je wensen niet altijd je ware behoeften zijn en dat het universum je waardevolle lessen, ontmoetingen en ervaringen op je pad zal brengen.

Chakra: Kruin en Wortelchakra
ca. 75gram per stuk

Foto dient ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product van dezelfde kwaliteit.


* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,010 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel