Uitverkocht!

Agaat Chalcedoon Kwarts

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 149,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Prachtige boekensteun met maar liefst 4 soorten edelstenen-mineralen:
Een rand Blauwe Chalcedoon, Agaat, Bergkristal en Kwarts!

Mooi om neer te zetten in je boekenkast maar ook een super leuk cadeautje voor een boekenliefhebber.

Blauwe chalcedoon is een kwartssoort, dus familie van de Bergkristal.
Blauwe Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie en absorbeert negatieve energie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren.

Agaat is weer een variant van de Chalcedoon.
Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. Deze witte agaat wordt ook wel vredes agaat genoemd en werkt kalmerend bij onrust en agressie. Agaat heeft de kracht in zich om yin en yang te harmoniseren en zorgt ervoor dat jij en je gezin goed in balans blijven. 

Bergkristal
Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. 

Formaat compleet als set:
18 x 9 x 14,5 cm
3991 kg.
* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 2,364 Kg
Extra info Je ontvangt de steen van de foto
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel