Uitverkocht

Boekensteun Bergkristal-Amethist

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 111,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk

Wauw! Een boekensteun bestaande uit Bergkristal en Amethist kristallen! Gemaakt in Brazilië.

De Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat de Bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Samen met de Amethist en Rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer

De Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert de Bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. 
De Bergkristal werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Goed voor acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten.
De Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. 

Samen met de Bergkristal en Rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. 
Dat wordt ook wel de Gouden driehoek genoemd. De Gouden Driehoek kun je zelf samenstellen of koop een complete set.

Het bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de Amethist ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege de reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren.

Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad.
Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

Afmetingen: 19,5 x 7 x 13cm
Gewicht: 3,090 , dus ruim 3 kilo!


* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 3,090 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel