Laatste item

Abalone Schelp

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 17,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk

De Abalone Schelp is het huis van de Zeeoor, een slakkenfamilie waarvan er 130 soorten zijn die in verschillende oceanen leeft.
Schelpen van de Zeeoor herken je van buiten aan zijn spiralen, de rij gaten in de rand en van binnen aan parelmoer in alle kleuren van de regenboog.

Abalone Schelpen worden vanwege hun magische uiterlijk al eeuwenlang voor rituelen gebruikt. 

Vanwege de parelachtige kleuren wordt het huis van de Abalone ook wel een Zeeopaal genoemd.
Ook zijn deze zeven kleuren voor veel mensen een verbeelding van de aura of chakra’s. De kleuren zouden daarnaast intuïtie en creativiteit stimuleren en positief zijn voor je immuunsysteem, spieren, hart, spijsvertering en gewrichten. De zuiverende energie van Abalone schelpen zou helpen bij het kalmeren van verdriet en angstgevoelens of zorgen voor een effectieve spijsvertering.

Een Abalone schelp kun je gebruiken om mee te smudgen, edelstenen mee te ont- en opladen, maar je kunt het ook een mooi plekje in huis geven.


Mente Espíritu maakt gebruik van echte schelpen, speciaal gekweekt in Mexico.
De Abalone schelp wordt dus (in dit geval) als restproduct gebruikt. 
Schelpen komen uit de natuur en daarom kan het product dat je ontvangt qua kleur/vorm afwijken van het product op de foto. Ze zijn allemaal een beetje anders en daardoor ook helemaal uniek!

In de blog kom je meer te weten over deze bijzondere schelp.

Afmeting: ca. 13 - 16cm


Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,1 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel