Uitverkocht

Labradoriet Schijf (3)

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 20,55 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk


Prachtige Labradoriet schijf uit Madagaskar half gepolijst.

Als je de steen in het licht heen en weer beweegt zie je allerlei prachtige kleuren die op het eerste gezicht niet te zien waren.
Labradoriet. Een steen vol verborgen kleuren. 

Labradoriet is veelkleurig. De steen is meestal geel en blauw op een grijze achtergrond, maar kan ook oranje, rood of groen opglanzen.
Het kleurenspel wordt veroorzaakt door talrijke plaatvormige insluitsels, die het licht breken. 

Het kleurenspel van de labradoriet wordt veroorzaakt door een interne lamellenstructuur, vaak in combinatie met kleine spiegelende insluitsels van rutiel en magnetiet. De soorten en hoeveelheden insluitsels en sporenelementen verschillen per vindplaats.

Hoe meer albiet de steen bevat, hoe transparanter hij wordt. Hoe meer kalium, hoe meer kleurenspel.

Als je de steen in het licht heen en weer beweegt zie je allerlei prachtige kleuren die op het eerste gezicht niet te zien waren.
Labradoriet. Een steen vol verborgen kleuren. 
Labradoriet is één van de krachtigste beschermers en zelfs genezer. Labradoriet is perfect voor mensen die zich vaak leeg gezogen voelen. Mensen die zich bijvoorbeeld na een middagje winkelen of een dagje uit helemaal op en soms zelfs misselijk voelen. Die zich liever niet in een menigte begeven, omdat dat simpelweg te veel energie kost. Mensen bij wie lange tijd energie onttrokken wordt kunnen zwakke plekken in hun aura krijgen. Hier wordt je lichamelijk en geestelijk heel moe van. Dat gevoel van 'uit balans zijn' kan de labradoriet voorkomen. Het legt als het ware een schild om je heen om je te beschermen van teveel invloeden.
Soms durven kinderen niet te slapen of naar bed te gaan, omdat ze bang zijn enge dingen te zien in de kamer. Een Labradoriet kan hiertegen beschermen. Het zorgt ervoor dat de rust weer terug keert in de kamer.

Draag de steen bij je of leg het op een prominente plek, zoals de slaapkamer.

ca. 8 cm
134 gram


Je ontvangt de steen van de foto.

* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,134 Kg
Extra info Je ontvangt de steen van de foto
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel