-33%

Diverse Agaat Schijven

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 22,50 € 15,00 (inclusief btw)

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk
 

Diverse, prachtige Agaat schijven uit Brazilië.

In de zon kleuren deze prachtige schijven bruin/caramel kleur.
Leg je ze bijvoorbeeld op een tafel of in een kast, dan kleurt de agaat grijzig.
Hierdoor weet je dus dat het een natuurlijke agaat is en dat de agaat niet bijgekleurd is.

Agaat is een aardende, kalmerende en beschermende steen.
Beschermt de aura en brengt balans in het lichaam.
Agaat beschermt je tegen depressieve gevoelens, gevoelens van moedeloosheid en biedt bescherming bij angsten en fobieën. Het brengt je zowel geestelijk als emotioneel weer in balans. Het schenkt rust, acceptatie en maakt je vrolijk.
De Agaat geeft zelfvertrouwen, verscherpt de concentratie, bevordert het analytisch denkvermogen en helpt zo rustig van een afstandje de dingen eens goed te bekijken en tot oplossingen te komen.
De  Agaat helpt je in je persoonlijke groei en bevordert de spirituele ontwikkeling. Het motiveert je om doelen voor jezelf te stellen en deze na te streven. Agaat is ook een beschermende steen bij het reizen en beschermt je tegen pech en ongeluk.

Fysiek is de Agaat een goede bij zwangerschap en vrouwen met een zwangerschapswens. Agaat werkt harmoniserend op de menstruatie en de baarmoeder. Een Agaat kan ook helpen bij vruchtbaarheidsproblemen. De agaat heeft een helende werking bij problemen met de baarmoeder.  Agaat versnelt het herstellen na de bevalling. Ook Spataderen en aambeien verminderen sneller. Agaat bevordert tijdens de zwangerschap, maar ook na de bevalling de groei van het kindje.

De Agaat is ook een geschikte steen voor kinderen.

De Agaat kan je goed helpen bij problemen met inslapen en doorslapen en heeft een positief effect op het herstellen van je slaap- en waakritme.

Agaat heeft o.a. een helende uitwerking op de huid, denk hierbij aan wondjes, brandwonden, acné, eczeem en insectenbeten. Ook allergische klachten zoals huiduitslag, jeuk, tranende ogen en netelroos verminderen met de Agaat. 
Agaat heeft een ontstekingsremmende werking en helpt zo goed bij bijvoorbeeld maag- en darmonstekingen, oogonstekingen en blaasontsteking.

Het is een steen die zelfreflectie stimuleert en daardoor bijdraagt aan innerlijke groei. 

Chakra: Wortel Chakra.

ca. 10 - 12 cm
Vindplaats Brazilië. 

LET OP: ivm breekbaarheid worden de schijven niet als brievenbuspost verzonden.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,1 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel