Fairtrade Palo Santo

Artikel 1 van 13 Volgende
€ 5,50 (inclusief btw)
Voorraad 30 stuks

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk


Palo Santo hout stokjes.  +/- 3 a 4 stuks. ca. 10 cm lang en ca. 25 gram en een kaartje met uitleg hoe de Palo Santo te gebruiken.

Palo Santo is een bijzondere houtsoort uit Zuid-Amerika.
Palo Santo wordt gebruikt om ruimtes te reinigen van negatieve energie. Bij rituelen van Sjamanen en Inca’s, maar ook gewoon thuis. De sjamanen gebruiken Palo Santo hout bij talloze genezings – en zuiveringsrituelen. Wanneer Palo Santo wordt verbrand, komt er een zoete, warme geur vrij. Deze versterkt de trilling van de lucht en zorgt voor een diepere connectie met de bron, leidend tot een diepe, meditatieve toestand. 

Palo Santo (ook bekend als heilighout) heeft niet alleen een positieve, rustgevende invloed op de geest, maar werkt ook op het lichaam. Palo Santo wordt traditioneel gebruikt bij verkoudheid, griep, stress, astma, hoofdpijn, angsten, depressie, ontstekingen, buikpijn en reuma. Palo Santo kan heilzaam zijn voor de eerder genoemde aandoeningen. Je kunt ook edelstenen ermee reinigen of gewoon gebruiken omdat het zo lekker ruikt.

Palo Santo is een natuurproduct, waardoor de afmetingen van de stokjes verschillen.

Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de boom vallen.
Wij verkopen uitsluitend duurzame en 100% Fairtrade Palo Santo.
Meer informatie over onze eerlijke handel en samenwerking met de producten vind u hier.Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,020 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel