Aquamarijn (1)

Vorige Artikel 35 van 45 Volgende
€ 12,50 (inclusief 21% btw)
Voorraad 2 stuks

√ Gratis bezorgd vanaf €50  
√ Binnen 1 - 3 werkdagen in huis 
√ Ophalen in Hilversum mogelijk


Ruwe Aquamarijn uit Brazilië.

Veel mensen associëren aquamarijn met rijkdom, verborgen schatten en juwelen. 

Aquamarijn is de steen van vriendschap en respect.
De naam aquamarijn is ontleend aan het Latijn aqua marina.
Dit betekent letterlijk 'zeewater'. De steen heeft namelijk de kleur van de Middellandse Zee.
Aquamarijn dankt zijn kleur aan de aanwezigheid van tweewaardig ijzer.

Aquamarijn bevordert zelfexpressie, verscherpt waarneming, brengt helderheid bij verwarring, bevordert ordelijkheid, geeft luchthartigheid en een vreugdevolle, ontspannen gevoel en stimuleert groei bij kinderen. Aquamarijn werkt kalmerend en verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het brengt lichaam en geest in balans en bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het vermindert boosheid, irritatie en stress en helpt je eerlijk en tolerant zijn. 
Het is een goede steen om bij je te hebben tijdens een conflict of als je een belangrijk gesprek moet aangaan. 

Daarnaast verbetert het ook de waarneming en concentratie, versnelt informatieverwerking en het denkproces en maakt helder, gefocust en volhardend. Het is een heel goede steen om alle vormen van communicatie en kennisoverdracht te verbeteren zoals bijvoorbeeld spreken voor een groep, lesgeven, leiding geven en jezelf uiten. Het vermindert angst en spanning voor publiekelijk spreken en helpt je de goede woorden vinden. De Aquamarijn kan ook ondersteunend werken bij hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Het helpt energetische blokkades opheffen en zorgt voor een goede doorstroming van energie. De Aquamarijn kan ook goed gebruikt worden ter ondersteuning van meditatie, zeker als je makkelijk afgeleid wordt. Het stimuleert de spirituele ontwikkeling en versterkt de intuïtie en spirituele gaven.

Lichamelijk werkt het ook kalmerend en verkoelend, bijvoorbeeld op het immuunsysteem en ontstekingen, en kan hierdoor helpen bij auto immuunziektes, allergische reacties, huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem, hooikoorts, voorhoofdsholteontsteking en stressgerelateerde darmklachten. 
Aquamarijn helpt ook tegen keelpijn, voorhoofdholte ontsteking, opgezwollen klieren, kroep, schildklierproblemen, auto-immuunziekten, allergieën en hooikoorts.

Chakra: KeelChakra

ca. 65 - 95 gram
ca. 5cm x 5cm


Foto dient ter indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

* Spirituele informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is berust op de ervaringen van o.a. therapeuten en gebruikers. De genoemde eigenschappen zijn niet bedoeld om adviezen, behandelingen of diagnose door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen. (zie disclaimer)
Copyright: Alle foto's zijn gemaakt door en eigendom van Mente Espíritu. Teksten en foto's mogen dus niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van ons.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,65 Kg
© 2020 - 2021 Mente Espiritu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel